Crema de trumfos d’Odèn amb tòfona d’estiu
- 4 – Trumfos d’Odèn
- 2 – Porros
- 1 – Ceba petita
- 50 g – Tòfona d’estiu
- Oli d’oliva
- Sal
- 1 l – Brou de carn
- ½ got – Crema de llet
- Cibulet
Del restaurant Casa Angrill, a Lladurs.
En una cassola poseu a sofregir a foc suau la ceba i la part blanca del porro picats ben petits, fins que agafin una mica de color.
Afegiu-hi els trumfos tallats a trossets i ho deixeu ofegar durant uns minuts.
Regueu-ho amb el brou de carn i coeu-ho durant trenta minuts a foc lent.
Tritureu-ho tot i passeu-ho pel colador xinès.
Torneu a posar-ho al foc, tres o quatre minuts, afegint la crema de llet, sense deixar de remenar.
Serviu-la amb la resta de tòfona ratllada que hem separat i cibulet tallat petit.
Variacions:
També hi podeu posar uns daus de pa fregit a l’hivern. I a l’estiu, es pot menjar freda.