Autor La recepta
20 Febrer 2018 a 12:00

Croquetes de carn d’olla

croquetes de carn d'olla

Ingredients:
  • Carn i verdura sobrants de l’escudella i carn d’olla
  • Farina
  • Llet
  • Ou
  • Pa ratllat
  • Sal
  • Oli
Preparació:

Trinxeu la carn i la verdura.
Fregiu-les en una paella i afegiu-hi una mica de farina, remeneu-ho i seguidament poseu-hi llet sense parar de remenar, fins que quedi una massa espessa.
Proveu-ho de sal, estireu la massa en una safata i deixeu-la refredar.
Aneu formant croquetes i arrebosseu-les amb farina, ou batut i pa ratllat.
Fregiu-les amb oli abundant fins que siguin rosses.

Variacions:
Aquesta mateixa massa es pot embolicar amb pasta de canelons i fregir-los.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Switch to mobile version