Autor Articles i estudis
24 Febrer 2018 a 12:00

Dóna confort a les pells amb dermatitis atòpica

bellesa dermatitis atopica

La pell molt seca o amb dermatitis atòpica s’ha instal·lat entre nosaltres. No hi ha família que no tingui una o diverses persones afectades per ella i resulta un convidat gens desitjable, ja que ens porta a episodis de fortes picors i malestar.

Els que tenen la pell molt seca o atòpica, han d’aplicar productes que la calmin dues vegades al dia, però això no sempre és possible. Productes formulats per donar confort a aquestes pells i que hagin estat testats -amb extraordinaris resultats- aplicant els productes una sola vegada al dia, és a dir, ¡una revolució!

Què és la dermatitis atòpica?
Sens dubte, la definició de dermatitis atòpica no és gens atractiva: “Dermatosis inflamatòria crònica i pruriginosa”. Aquesta malaltia de la pell -que es manifesta en la infància essencialment però que pot afectar també a molts adults- es caracteritza per brots inflamatoris recognoscibles per les seves plaques vermelles i una gran sequedat de la pell, acompanyada de picor.

Tot i que la dermatitis atòpica ofereix moments de treva, la desaparició d’aquesta malaltia de la pell mai és total. En les èpoques de tranquil·litat es produeix una microinflamació, que acompanya, tots els dies de l’any, als que tenen dermatitis atòpica i és l’origen de l’activació dels brots.

“Dominar aquesta microinflamació, per prendre el control de les pells seques amb tendència atòpica, permet espaiar els brots i aporta un suplement de benestar”.

Es pot reduir el risc que un nadó sigui atòpic
Els nadons amb pares atòpics tenen un alt índex de possibilitat de ser-ho també. Si un d’ells ho és, el nadó té el 50% de possibilitats de tenir dermatitis atòpica, però si ho són els dos, el risc augmenta fins al 80%.

Tanmateix tenim bones notícies. Aplicar un emolient, un cop al dia, durant 6 mesos, a partir de la tercera setmana de vida, permet disminuir un 50% el risc de desenvolupar la malaltia. I hi ha proves d’això, perquè s’ha realitzat un estudi clínic amb 124 nounats amb risc de dermatitis atòpica, que l’ha confirmat.

Per www.bellezaactiva.com / AMIC

Switch to mobile version