Autor Articles i estudis
27 febrer 2018 a 18:00

És el moment

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

joan juncosa amic

Si sents la teva força interior. Si sents serenitat. És el moment. Deia un anunci de pneumàtics “la potència sense control no serveix de res”. Por i prudència són coses diferents. La por paralitza sense raó i obstaculitza, la prudència permet avançar amb un peu darrera l’altre. És el moment. Avança, endinsa’t a la selva desconeguda del teu nou itinerari. És el moment perquè ho sents, perquè ho desitges, perquè estàs segur. És el moment perquè s’ha de decidir, perquè s’ha d’actuar, perquè s’ha de fer. Com deia Aníbal “Trobarem un camí i sinó el crearem”. Amb aquest ímpetu com no serà el moment. És el moment de viure, de projectar, de volar, de somiar, de saltar. Potser et preguntes “Quan és el moment i sobre tot de què?” Si has de preguntar-t’ho llavors no és el teu moment. Quan ho sentis has de viure-ho no pots reprimir-ho. Hi ha moments que són per a fer una pausa, per a estar tranquil, inclús per dormir. Escolta la teva veu interior i coneixeràs quin és el moment i per a què. Per sobre de tot no reprimeixis el moment. Sé que l’article d’avui pot semblar imprecís o inclús filosòfic. No ho és. L’únic que passa és que potser avui no era el teu “moment” per aquest article, si em permets un consell si avui no ho acabes d’entendre guarda’l en un calaix. Veuràs com quan sigui el moment tornarà a les teves mans i ho entendràs.

Per www.juanjuncosa.com / AMIC

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×