Autor Economia
25 Febrer 2018 a 10:00

IV Congrés “APAE FEM EMPRESA 2018”

A l’Auditori de  la seu  central de Barcelona Activa

DCIM102MEDIA

L’Auditori de la seu central de Barcelona Activa, ​​és l’escenari escollit per APAE (Associació de Professionals Autònoms i Empreses) en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa, per celebrar el proper dijous 1 de Març de 2018, el “IV Congrés APAE- Fem Empresa” amb la participació de més de 200 empreses multisectorials que a hores d’ara tenen confirmada la seva assistència.

L’acte inaugural comptará, entre d’altres, amb la presència del primer tinent d’alcalde de Barcelona. Direcció de l’àrea d’Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals el Sr. Gerardo Pisarello, del Vicepresident econòmic de l’àrea metropolitana de Barcelona el Sr. Jaume Collboni, els Fundadors de APAE el Sr. Oscar Tamarit i la Sra Trinitat Pujol

El Congrés es gratuït per a les empreses, professionals, directius i startups, que vulguin assistir a una jornada de treball agradable i diferent en la que, per segon any consecutiu, es lliuraran els Premis Empresarials “APAE FEM EMPRESA” que s’atorguen a empresaris, empreses i institucions, que ajuden a augmentar el teixit empresarial, amb les seves idees, actes o experiència. Entre els guardonats l’any passat, cal recordar La Vanguardia, Josep Cuní, Banc Sabadell, Eden Springs, etc.

Segons Harvard Business Review El 95% de les persones creu que el contacte cara a cara és un factor clau en la construcció de l’èxit i de les relacions a llarg termini ” i per això la jornada comptarà  amb activitats de Networking,

L’objectiu d’aquesta nova jornada de negocis és la de satisfer a tots aquells professionals, pimes, microempreses, autònoms i emprenedors que busquen, a través d’APAE, nous contactes i connexions professionals, identificar nous clients, proveïdors o col·laboradors, rellançar projectes, gestar nous models de negoci, crear aliances estratègiques o invertir en emprenedoria. És a dir, interconnectar oportunitats d’èxit.

Des de la seva creació el 2013, APAE ha aconseguit fidelitzar més de 3.900 empreses, que tenen la certesa que devant d’aquest món globalitzat, només col·laborant mútuament, unint capacitats i compartint recursos, s’obtenen oportunitats de creixement i d’expansió, duradores i de qualitat.

Amb aquesta voluntat de construir comunitat, APAE segueix treballant per dissenyar escenaris adequats que impulsin l’èxit de persones, projectes i empreses.

Switch to mobile version