Autor Economia
28 febrer 2018 a 15:00

Mercè Conesa destaca la importància que el MWC continuï a Barcelona

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Durant la seva visita a l’event

Mercè Conesa_MWC_diba

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, ha posat de manifest la importància que el Mobile World Congress (MWC) es mantingui a la capital catalana en les properes edicions, per l’impacte que té aquesta mostra internacional a la demarcació barcelonina. Així ho ha fet durant la visita que el passat dilluns a la tarda va fer a les empreses que s’exposen al Pavelló Catalunya.

Al MWC, Mercè Conesa també s’ha reunit amb responsables d’un dels principals operadors de telefonia, on ha conegut projectes que impulsa en l’àmbit del Big Data i les noves tecnologies aplicats al benestar de les persones, a la mobilitat i a serveis  com el turisme i la cultura.
Finalment, la presidenta de la Diputació ha destacat la bona salut de les empreses catalanes que presenten els seus projectes al Congrés que se celebra aquesta setmana a Catalunya.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×