Autor Món animal
19 març 2018 a 18:00

Jocs i joguines per a gossos

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

animalmente joguina-1

És molt recomanable ensenyar des de ben petits quins objectes estan permesos (les seves joguines) i quins NO. Per a això, el millor quan vam iniciar l’educació de l’animal, és mantenir en lloc segur les coses que no volem que toquin i les de valor.

Com ja sabeu la boca és l’eina principal dels gossos i molts animals i la utilitzen per a tot (menjar, jugar, comunicar-se), per això els agrada jugar agafant tot, mossegant les seves joguines, zarandeándolos, estirant d’ells …
Tot l’anterior són conductes totalment normals en el gos però poden esdevenir una pesdilla i un desastre per als propietaris.
Us recomanem un article on explica la importància del joc per als nostres peluts.

El nostre gos no entendrà per què ens enfadem si descobrim que acaba de menjar-se un jersei nou, una sabata, mitjó. Tot el que està al seu abast és una joguina potencial pel que, si volem estalviar-nos disgustos, el millor és posar fora de perill allò que no volem que acabi en poder del nostre pelut. En no sentir la temptació, acaba aprenent a dirigir la seva atenció a les seves joguines i a les coses permeses.

Us recomanem jocs i joguines que tenen el propòsit d’ocupar l’animal mentalment per equilibrar la necessitat d’estímul mental. De les millors marques reconegudes i de joguines recomanats per veterinaris per a gossos i gats com Nina Ottosson i KONG.

Per a tots els gossos (hi ha models per pes i edat del gos)animalmente joguina
Totes les edats (hi ha versions per a cadells)
El gos juga sol.

Joguet emplenable altament resistent, ideal per entretenir els gossos quan es vagin a quedar sols a casa. Es poden omplir amb pasta alimentària especifica per a gossos, galetes, o qualsevol altra cosa que se’t passi (pots fer una pasta amb el seu propi pinso batut i picat barrejat amb menjar humit per a gossos).

A l’estiu pots congelar amb la pasta perquè es sigui encara més divertit i refrescant.

¡¡¡¡S’ESTIMULA SEVA MENT CANINA !!

Si tens algun dubte addicional o vols explicar-nos la teva experiència, deixa’ns un comentari.

Una salutació animal
Animalment
https://twitter.com/Animalmente1

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×