Autor Economia
31 març 2018 a 10:00

PIMEC i Borsa Barcelona reprenen les sessions per apropar recursos financers a les pimes

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Amb la col·laboració d’Ibercaja

PIMEC Borsa Barcelona

La iniciativa LanzaderasPyme, impulsada per la Borsa de Barcelona i PIMEC, reprèn la seva activitat el 2018 amb noves sessions rebatejades com DimensionaPyme, i amb el suport d’Ibercaja Banc com a nou col·laborador. Les pimes són un segment estratègic per a Ibercaja i per això participa i col·labora en iniciatives que, com aquesta, tenen com a finalitat servir-los d’ajuda per dur a terme els seus projectes empresarials i contribuir, així, al seu creixement.

DimensionaPyme neix amb l’objectiu d’acompanyar les petites i mitjanes empreses en el seu desenvolupament, donant-los accés a recursos financers d’alt nivell, alternatius i complementaris als habituals. Aquests recursos els han de permetre abordar els aspectes relacionats amb el seu finançament via recursos propis de manera que puguin dimensionar-se i donar un salt en la seva activitat, així com un pas endavant en el seu creixement.

El programa consisteix en diferents sessions de treball dinàmiques, amb continuïtat i enfocades de manera pràctica i operativa, que reuneixen als representants de les empreses i als professionals de l’àmbit de l’estratègia financera.

La primera sessió de 2018 tindrà lloc el pròxim 12 d’abril a la seu de PIMEC a Barcelona. Les empreses interessades a participar poden informar-se a través de l’àrea de Consultoria Estratègica i Finançament de PIMEC.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×