Autor Cinema, teatre i televisió
6 abril 2018 a 18:00

“Els investigadors i la maledicció del Rei Fosc”

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

S’estrena avui divendres en català

cinema catala 2018.04.06

El film alemany Els investigadors i la maledicció del Rei Fosc s’estrena aquest divendres, 6 d’abril, doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
La cinta, distribuïda per Flins & Pinículas, ha estat dirigida per Christian Theede i interpretada per Marleen Quentin, Ruben Storck, Emilia Flint, Luke Vogelbein, Leo Gapp, Devid Striesow, Katharina Wackernagel, Suzanne Von Borsody, Hannes Wegener, Danny Thomas, Jonas Berg, Altamasch Noor, Lilly Barshy i Thomas Mehlhorn.
Mia i Benny són amics inseparables i afeccionats a investigar misteris a la ciutat d’Hamburg. En una excursió escolar, visiten la granja de la família Gruber i allà coneixen el Luca, el fill dels grangers. Ben aviat comencen a succeir fets estranys: el bestiar emmalalteix, l’aigua del pou es torna negra, el graner es crema. El Luca pensa que ha atret la maledicció del Rei Fosc i que tot és culpa seva. La Mia no creu en malediccions i juntament amb la seva germana Alice, el Benny, i un nou company de classe que es diu Johannes, haurà de resoldre el misteri.
El film es podrà veure a:
Cinemes Girona (Barcelona)
Cinesa Heron City (Barcelona)
JCA Cinemes Alpicat (Lleida)
Cines Bages Centre (Manresa)
Cines Imperial (Sabadell)
Cinemes Can Castellet (Sant Boi de Llobregat)
JCA Cinemes Valls (Valls)
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×