Autor Societat
13 abril 2018 a 10:00

La Confederació, PIMEC i la Fundació PIMEC treballaran conjuntament

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Per reforçar la dimensió social de l’economia catalana

Fundacio Pimec Confederacio

PIMEC, la Fundació PIMEC i La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya han signat un conveni de col·laboració per impulsar una visió més social de la nostra economia. L’acord l’han rubricat el president de La Confederació, Joan Segarra, el president de PIMEC, Josep González i el secretari del Patronat de la Fundació PIMEC, Lluís Viguera.

Segons dades de l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya 2017, el 92% de les entitats socials són petita i mitjana empresa i, en aquest sentit, les tres organitzacions aprofitaran les sinèrgies que existeixen per aportar més valor a les seves respectives entitats i empreses associades, i a la societat en general. En aquest sentit, compartiran coneixement expert en els seus respectius àmbits d’actuació, donaran suport mutu en actes i esdeveniments d’interès públics, i treballaran per compartir posicionaments en diversos temes d’interès social, econòmic i empresarial, entre d’altres.

La Confederació és la organització empresarial que representa al Tercer Sector Social de Catalunya i aplega prop de 1.200 organitzacions sense ànim de lucre (associacions, cooperatives d’iniciativa social i fundacions) que treballen en un sector estratègic pel país: els serveis d’atenció a les persones.

Com a organització empresarial més representativa de Catalunya, PIMEC representa i defensa els interessos i els valors de la pime i els autònoms davant de les administracions, la resta d’agents socials i la societat en general, i contribueix activament al seu creixement i a la seva competitivitat. A més, PIMEC ofereix a les pimes tots els serveis i eines que ajudin a fer-les més fortes i competitives en un mercat global i sense fronteres.

La Fundació PIMEC és la primera fundació d’acció social creada a Europa vinculada a una organització patronal. Dins dels seus diversos objectius, podem destacar el suport a les empreses per millorar la seva contribució a la societat, i l’acompanyament als empresaris que han sofert fracàs empresarial per l’assoliment d’una segona oportunitat.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×