Autor Articles i estudis
29 abril 2018 a 18:00

La solució del retail??

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar
Imatge del web Wikimedia Commons

Imatge del web Wikimedia Commons

A ningú se li escapa que la situació per la qual travessa el retail no és gens favorable.
Té 2 grans competidors:
– Les vendes mitjançant plataformes on-line
– La competència directa de les altres botigues off-line

I com es lluita contra aquestes competències ??
Quan la batalla es veu perduda, la millor solució és unir-se a l’enemic i així, cada vegada més, les botigues offline disposen d’una web on mostrar els seus productes i, en moltes ocasions, vendre’ls en línia. Tant és així que totes les cadenes de supermercats han habilitat la compra on-line i la seva entrega al domicili del comprador.

Referent a la competència directa, cada vegada més el retail intenta fidelitzar i retenir més als seus clients mitjançant promocions, regals, descomptes en les seves compres etc.

I enmig d’aquesta voràgine, apareixen els Grups de Consum Col·laboratiu amb la intenció d’obtenir una millor relació qualitat-preu i també fer-se escoltar en el procés productiu i de venda.

Per això, crec, els comerciants han d’aprofitar l’oportunitat única que els brinden aquests Grups de Consum i associar-se a ells. No en va, són els més beneficiats ja que a més del seu benefici per les vendes realitzades cal afegir-li el benefici del marge que obté del seu Grup de Consum.

Així, oferint als seus clients la possibilitat de associar-se al Grup de Consum aconsegueix:
– fidelitzar
– Oferir-millors preus en els productes que consumeixi del seu comerç o dels altres comerços associats tant on-line com off-line

I ell com a comerciant i associat al Grup de Consum es beneficiarà de les vendes que realitzi a:
– Els seus actuals clients
– Als associats al Grup de Consum aportats per altres consumidors i comerciants

I a més, com ja he dit abans, es beneficiarà del marge de totes les compres que realitzin els membres del seu Grup de Consum tant a ell com a qualsevol altre proveïdor associat.

Recordar-vos que podeu adreçar els vostres dubtes i consultes a [email protected] i, de forma privada i particular us contestaré personalment si bé, sense donar noms concrets, potser faré servir com a exemple dels meus articles i que puguin ajudar a altres membres ja que no hem d’oblidar que és un grup col·laboratiu i per tant, el benefici mutu és la finalitat última.
Aquí us deixo els enllaços dels articles publicats

goo.gl/QMn3qU

goo.gl/6TrzQs

goo.gl/ULvPRr

goo.gl/d9DJ6o

goo.gl/DvfUWi

goo.gl/8ZGjC5

goo.gl/nmkytH

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×