Autor Política
15 maig 2018 a 10:00

La Cecot celebra la investidura del 131è President de la Generalitat

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Demana celeritat en la formació del nou Govern

Edifici de la Cecot

Edifici de la Cecot // Imatge de la Cecot

Cecot celebra que a partir d’avui es pugui conformar un nou Govern de la Generalitat de qui espera que pugui iniciar els diàlegs, negociacions i acords pertinents per poder implementar les mesures necessàries per recuperar la plena normalitat de les institucions catalanes i impulsar mesures per recolzar el creixement econòmic.

La patronal Cecot ha expressat en més d’una ocasió que cal preservar el teixit productiu com a generador de riquesa i com a factor clau per mantenir l’actual model de societat del benestar. Però també ha expressat sempre que el progrés econòmic ha d’anar vinculat a un creixement en paral·lel a la cohesió social i al desenvolupament de l’entorn. És per això que l’entitat ha rebut en positiu dos dels eixos sobre els que el nou President de la Generalitat, Quim Torra, ha afirmat que basaria el seu programa de Govern i que són, precisament la cohesió social i la prosperitat econòmica.

A partir d’ara, la Cecot es mantindrà atenta a les propostes i a l’equip que el president Torra conformarà en breu, i en especial a totes aquelles propostes en matèria de polítiques per incentivar el creixement econòmic, per reduir l’atur i polítiques de caire social. La patronal posa l’èmfasi en prioritzar polítiques econòmiques d’impuls i internacionalització de les empreses, així com en aquelles mesures d’impuls a la innovació per aquelles empreses que encara han d’avançar en l’àmbit tecnològic.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×