Autor La recepta
22 Maig 2018 a 12:00

Pèsols negres

Pesols negre

Pesols negre//Foto: Pixabay

Ingredients:
  • 400 g – Pèsols negres
  • 1 cullerada – Bicarbonat
  • 1 – Ceba amb clau d’olor
  • 1 os – Pernil
  • 1 manat – Herbes (farigola, sajolida, llorer)
  • 1 cullerada – Llard o oli
  • 3 grans – All
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • 4 talls – Cansalada viada
Preparació:
Poseu els pèsols en remull el dia abans amb una mica de bicarbonat.
Bulliu els pèsols amb la ceba, les herbes, l’os de pernil i una mica de sal, fins que estiguin tous.
A part fregiu en una paella la cansalada fins que deixi anar el greix.
Afegiu a la paella els pèsols escorreguts i l’all i julivert trinxats.
Remeneu-ho i deixeu-ho un moment al foc.Variacions:
Es pot afegir ceba sofregida als pèsols.
Es poden guisar amb costella de porc i cansalada.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Switch to mobile version