Autor Economia
30 maig 2018 a 10:00

Reempresa organitza el primer Elevator Pitch d’empreses en venda

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

 Al saló BizBarcelona

 

Reempresa Bizbarcelona//Foto: Reempresa

Reempresa Bizbarcelona//Foto: Reempresa

El Centre de Reempresa de Catalunya serà un any més a BizBarcelona, el saló de l’emprenedoria i l’empresa que tindrà lloc al recinte de Fira de Barcelona a Montjuïc avui i demà. Reempresa hi participarà amb més de deu propostes de conferències i activitats destinades tant a persones que volen vendre la seva empresa com a persones emprenedores que en volen comprar una o fer-la créixer a través del servei.

Així doncs, emprenedors o empresaris que hi assisteixin podran aprendre les principals tècniques de valoració d’empreses, de creixement o les alternatives de finançament, així com també els avantatges de reemprendre en comptes de crear una empresa des de zero i les principals diferències entre negociar i regatejar a l’hora de comprar o vendre un negoci en funcionament. A totes les conferències de Reempresa al BizBarcelona hi participaran testimonials del servei, amb l’objectiu d’apropar les casuístiques i experiències als assistents interessats en la reempresa.

A més de les diferents conferències, una selecció de prop de trenta negocis seran al ja consolidat “Espai de Matchings”, un espai on els emprenedors que ho desitgin podran entrevistar-se amb  els propietaris de negocis de diferents activitats i sectors que, per motius diversos, busquen un nou emprenedor que pugui donar-los-hi continuïtat.

A més, aquells cedents que ho vulguin també podran reunir-se amb un assessor financer de CaixaBank per poder estudiar les diferents possibilitats financeres a l’hora de comprar un negoci a través de Reempresa.

Una de les novetats que presenta Reempresa al BizBarcelona és l’”Elevator Pitch” d’empreses a la venda, un espai innovador i pioner al saló pensat perquè empresaris que volen vendre la seva empresa puguin donar-la a conèixer en poc més de tres minuts a possibles reemprenedors que es puguin plantejar reemprendre-la.

Tant com l’Espai de Matchings com l’Elevator Pitch compten amb el suport dels vuitanta punts d’atenció que Reempresa té als principals ajuntaments i consells comarcals de Catalunya, amb el suport de les Diputacions i altres institucions, han anat obrint durant aquests últims anys i dels més de 150 tècnics amb que compta actualment el servei.

Reempresa, una iniciativa de la patronal Cecot i Autoocupació creada l’any 2011, assistirà a aquesta nova edició del saló amb més de 1.700 reempreses d’èxit a la motxilla, que han generat una inversió induïda de més de 80 milions d’euros i que han permès salvaguardar més de 5.100 llocs de treball directes.

Per Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya, “Reempresa es presenta a l’edició d’enguany del BizBarcelona amb més força que mai”, amb noves i renovades activitats i conferències pensades “tant per aquells que volen vendre la seva empresa, els qui la volen comprar o aquells que ja l’han comprat però volen fer-la créixer”.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×