Autor Economia
30 juny 2018 a 15:00

Caixa d’Enginyers amplia la xarxa de caixers automàtics

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Després de l’acord amb EURO 6000

Acord Caixa Enginyers EURO 6000//Foto: Caixa d'Enginyers

Acord Caixa Enginyers EURO 6000//Foto: Caixa d’Enginyers

Caixa d’Enginyers ha signat un acord per a la incorporació a l’accionariat d’EURO 6000, l’objectiu del qual és administrar les xarxes i productes de Mitjans de Pagament promoguts conjuntament per les seves Entitats membres. Amb aquest acord, Caixa d’Enginyers amplia notablement la seva xarxa de caixers automàtics fins a més de 16.000, ja que els seus socis podran retirar efectiu en qualsevol dels més de  8.400 caixers automàtics dels que disposa actualment EURO 6000.


Àmplia distribució geogràfica

EURO 6000 és la xarxa de caixers més gran d’àmbit nacional i compta amb la millor distribució geogràfica, amb una presència molt significativa, tant en entorns rurals, com en poblacions mitjanes i grans ciutats.

La  app Banca MOBILE localitza el caixer més proper 

A partir d’ahir, 29 de juny, el localitzador de la app Banca MOBILE dona informació de la ubicació d’aquests nous caixers.

Ingenium Shopping també reforçarà la seva oferta

Actualment, a través de la cooperativa de consumidors “Ingenium Shopping”, Caixa d’Enginyers ofereix un ampli ventall de condicions favorables en establiments de diversos sectors i, gràcies a l’acord amb EURO 6000, a través del seu programa de fidelització Privilegios EURO 6000, s’estableixen noves sinèrgies que permeten reforçar aquesta cartera.

Joan Cavallé, Director General de Caixa d’Enginyers, comenta que “un dels nostres pilars estratègics és la millora constant del servei als socis. Amb la signatura d’aquest acord, Caixa d’Enginyers es converteix en la primera cooperativa de crèdit en formar part de l’accionariat d’EURO 6000 amb l’objectiu de continuar creixent i buscant un valor afegit de la mà d’entitats amb les que compartim un enfocament de negoci i servei comú”.

Segons José Ignacio Oto, President d’EURO 6000: “aquesta aliança és una mostra de la col·laboració entre la banca, amb l’objectiu final de millorar l’experiència del client, prestar el millor servei i posar a disposició dels titulars la millor i més extensa xarxa de caixers”.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×