Autor Articles i estudis
30 juny 2018 a 12:00

Com escollir un protector solar que protegeixi la teva pell i al medi ambient ?

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar
Protector solar pell//Foto: bellezaactiva.com / AMIC

Protector solar pell//Foto: bellezaactiva.com / AMIC

Encara que pugui semblar senzill, no sempre és fàcil escollir un protector solar. Alguns deixen la pell blanquinosa, altres són enganxosos, n’hi ha que són molt grassos i fan que se’ns enganxi la sorra… Però el que és pitjor, n’hi ha que ens protegeixen a nosaltres però perjudiquen el medi ambient. Per això avui t’expliquem com escollir un protector solar que protegeixi la teva pell i al medi ambient.

Respectuosos amb l’oceà
Gràcies a una rigorosa selecció d’ingredients que afavoreixen una millor biodegradabilitat de la fórmula en la qual no intervenen silicones i més difícilment assimilables pels organismes marins, perquè no posseeixen filtres hidrosolubles, els nous protectors solars han estat desenvolupats per minimitzar el seu impacte en l’ecosistema marí. Sota la carícia de fóresponsables i amb textures amb un acabat imperceptible: la promesa d’una aigua protegida, d’un oceà respectat.

Però el respecte pel medi ambient d’Avène va més enllà, perquè ha posat en marxa un projecte per tal de participar en la regeneració dels corals a Indonèsia i de preservar l’ecosistema marí. Prop de 2.000 corals han estat replantats el 2017, al Sud-est asiàtic al llarg de l’illa de Bali.

Sensació pell nua… i protegida
El que menys et ve de gust quan vas a prendre el sol és sentir que la teva pell té una gruixuda capa de crema, encara que saps que és necessària per a la salut de la pell i per evitar mals majors. L’aplicació de protectors solars ha de ser una obligació plaent. Que només el teu sàpigues que has protegit la teva pell. Sense marques blanques, sense pistes… La pell del teu rostre no ha de brillar, però sí tenir un tacte deliciosament vellutat, suau… Has de sentir la sensació de pell nua.

Viure d’una altra manera la protecció solar. Això és el que prometen els laboratoris dermatològics Avène amb la nova formulació dinàmica de la seva gamma taronja de protectors solars. Es diu formulació dinàmica perquè s’adapta a les necessitats de la pell. Per a això inclou un sílice de nova generació, capaç d’absorbir alhora tant l’excés d’aigua com el de greix.

La reformulació de la gamma taronja inclou també un nou antioxidant -la Tialidina- i l’han combinat amb un precursor fotoestable de la Vitamina E per aconseguir un complex antioxidant únic, capaç d’oferir una protecció cel·lular total contra els atacs dels radicals lliures generats per els UV.

Aquests productes estan formulats amb l’Associació exclusiva Sunsitive Protection formada per:

  • un sistema filtrant patentat i fotoestable dotat de 4 filtres solars de llarg espector UVB i UVA
  • un complex antioxidant únic per protegir la pell contra l’estrès oxidatiu
  • aigua termal de Avène, que atorga propietats calmants, anti irritants i suavitzants

Per: bellezaactiva.com / AMIC

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×