Autor Cinema, teatre i televisió
22 juny 2018 a 18:00

“Miss Kiet’s Children” s’estrena aquest divendres

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Subtitulat en català

cinema catala 2018.06.22// cartell

cinema catala 2018.06.22// cartell

El documental holandès Miss Kiet’s Childrens’estrena aquest divendres, 22 de juny, en versió original en neerlandès i àrab i subtitulada en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

El film, distribuït per Pack Màgic, és un projecte de la guionista i directora Petra Lataster-Czisch i el director de fotografia Peter Lataster. Aquest equip codirigeix pel·lícules des de 1989. Amb l’estrena d’aquest documental, Pack Màgic enceta una nova línia dedicada a films en versió original dirigits a un públic adult.

Els alumnes de la mestra Kiet Engels acaben d’arribar a Holanda i molts d’ells són refugiats. A més d’ensenyar-los a llegir i a escriure l’holandès, ella els ajuda a superar els traumes que han patit a la guerra, a resoldre problemes junts i a respectar-se. Aquesta dona aconseguirà petits canvis que, a la vegada, seran immensos.
El film es podrà veure a:
Cinema Maldà (Barcelona)
Cinemes Girona (Barcelona)
Zumzeig Cinecooperativa (Barcelona)
CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×