Autor Esports
30 juny 2018 a 10:00

PIMEC, la Fundació i Special Olympics Catalunya fomentaran l’esport

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Com a via d’inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual

PIMEC Fundacio Special Olympics//Foto: Pimec

PIMEC Fundacio Special Olympics//Foto: Pimec

PIMEC Lleida, la Fundació PIMEC i Special Olympics Catalunya han signat un conveni de col·laboració per tal de promoure projectes i accions conjuntes amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’esport i d’altres activitats de lleure, per part de les persones amb discapacitat intel·lectual, com una via de desenvolupament personal i d’integració social.

Aquest conveni permetrà a la patronal i la seva fundació establir més sinergies en matèria de Responsabilitat Social Empresarial. Per la seva banda, Special Olympics Catalunya es compromet a col·laborar en activitats conjuntes de formació i sensibilització en l’àmbit de la discapacitat intel·lectual i a donar suport i assessorament als socis de PIMEC i altres entitats vinculades a l’esport i la discapacitat.

La signatura del conveni ha anat a càrrec del president de PIMEC Lleida, Jaume Saltó, el president de la Fundació PIMEC, Josep González i el president de Special Olympics Catalunya, Sergi Grimau.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×