Autor Waterpolo
9 juliol 2018 a 18:00

33ens Campionats d’Europa de Waterpolo

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Del 14 i el 28 de juliol

Presentació 33 europeus waterpolo// Foto: Judit Contreras /diba

Presentació 33 europeus waterpolo// Foto: Judit Contreras /diba

El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, ha encapçalat, aquest dilluns, l’acte de suport als 33ens Campionats Europeus de Waterpolo, que se celebraran entre el 14 i 28 de juliol, i on competiran els equips de disset delegacions.

L’acte s’ha celebrat al vestíbul de Can Serra, seu de la Diputació, i ha comptat amb la presència de Laura Ester i Dani López, porters del combinat estatal; així com amb representants electes de la demarcació, el president de la Federació Catalana de Natació i presidents de clubs.

Durant la seva intervenció, Castells ha assegurat que “els Europeus de Waterpolo són una ocasió immillorable per estimular la pràctica esportiva gaudint d’una competició d’alt nivell que torna a situar Barcelona en el primer pla de l’actualitat i, en el mapa de les ciutats d’esdeveniments esportius”. En aquest sentit també ha assegurat que, des de la Diputació de Barcelona, “hem tingut un ferm compromís des dels Jocs Olímpics de l’any 92 i el seguirem mantenint”.

Com a mostra del compromís de la corporació “perquè els municipis potenciïn la pràctica de l’esport”, el president ha explicat que “l’esforç que suposa la dedicació, la disciplina i el treball, són valors que creiem que la societat del futur ha de comprometre’s a tenir” i, ha detallat els beneficis de l’esport “com a contribució a una forma de vida saludable i, sobretot, a l’abast de tothom”.

Marc Castells ha posat èmfasi en el fet que “som un país capdavanter en diverses disciplines esportives a nivell internacional” i ha recordat que els governs locals “som molt conscients que ha de ser així”. No obstant, ha remarcat que “tenim recursos i capacitats per compaginar l’esport d’elit, que ens dona projecció internacional, amb l’esport per a totes les edats, que contribueix al benestar col·lectiu i és una escola de solidaritat, salut i civisme”.

És per aquest motiu que el president ha remarcat la necessitat “que els responsables polítics tinguem cura d’ampliar la xarxa d’equipaments esportius dels nostres municipis” i, per aquest motiu, ha recordat que al llarg del mandat la Diputació “invertirà gairebé 50 milions d’euros en fer-ho possible”.

Aquest suport se suma al programa complementari de suport als equipaments municipals, aprovat l’abril passat, que inclou una partida específica de 4,8 milions d’euros per a equipament esportiu.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×