Autor Economia
14 juliol 2018 a 15:00

El Grup Bon Preu ha creat 1.600 llocs de treball

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

En els darrers 3 anys

Bon Preu Quim Torra MªAngels Chacon// Foto: Ruben Moreno

Bon Preu Quim Torra MªAngels Chacon// Foto: Ruben Moreno

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha posat en valor durant la visita a l’hipermercat Esclat, a Malla, la creació de més de 1.600 llocs de treball en els darrers 3 anys per part del Grup Bon Preu, i ha assegurat que a més de ser una de les “empreses punteres del País i clau a la comarca”,  ha estat capaç de generar “riquesa i treball”.
La visita que ha fet el president, acompanyat del director general i president de Bon Preu, Joan Font, ha servit també per presentar al cap de l’Executiu i a la consellera la nova plataforma de comerç online que aquesta setmana del grup de distribució català ha posat en marxa amb l’objectiu de permetre a l’usuari realitzar la compra de forma més àgil i pràctica. Per encarar  aquesta nova iniciativa, Bon Preu ha anunciat també aquesta mateixa setmana l’acord amb Ocado, un dels millors operadors online d’alimentació del món. El Grup també anirà ampliant els punts de recollida de les compres online arreu del territori, seguint el model que va endegar l’any 2012.
 
Després de visitar el nou punt de recollida de compra online que s’ha instal·lat al Centre comercial acompanyat de consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón, el cap de l’Executiu s’ha congratulat dels “ambiciosos plans de futur” de la companyia i de la filosofia que practica oferint els productes catalans”, que ha dit “no són ni pitjors ni millors, però són els nostres”, i permeten que “els nostres productors i comercialitzadors poden oferir els seus treballs”.
En les seves declaracions , Torra  ha volgut deixar clar que “l’economia catalana va bé, i que està registrant creixements últims anys molt positius” i ha aprofitat  deixar clar que s’ha demostrat que hi  ha hagut una “campanya molt interessada des del govern de Madrid i d’alguns mitjans públics per haver volgut presentar procés independència de Catalunya i el 2017 com un any que havia de provocar grans catàstrofes econòmiques i xifres”, però que el resultat ha estat “el contrari”.
Suspensió immediata del decret de fuga d’empreses
 
A més, el president també ha aprofitat aquest context per demanar la “suspensió immediata del decret de fuga d’empreses” i s’ha mostrat indignat perquè “es fomenti la deslocalització d’empreses en una part del territori”. Amb tot, ha assegurat que les empreses continuen a Catalunya i que “afortunadament són les seus socials les que s’han traslladat”. “No podem permetre que aquest decret continuï vigent ni un dia més”, ha afegit.
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×