Autor Articles i estudis
31 juliol 2018 a 18:00

Lluita interna

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar
juan juncosa AMIC//Foto: Juan Juncosa

juan juncosa AMIC//Foto: Juan Juncosa

Una imatge val més que mil paraules. Aquest anunci de RAFA NADAL el 2008. Sembla que va ser ahir, el temps vola.http://www.youtube.com/watch?v=3KcKRi3R2Y8 Cito el text per als que no tingueu la possibilitat de veure-ho: “En cada persona hi ha moltes persones. La que sempre pensa… això no es pot fer. La que es va cansar de buscar nous reptes. La que et crida rendeix-te i la que es nega a escoltar a cap d’elles. A Banesto compartim aquest esperit. Aquest esperit que t’ha portat a ser el campió olímpic i el número u del món. Felicitats Rafa. “Que difícil és ser aquesta persona. La que es nega a escoltar les altres parts de si mateix que et diuen deixa-ho, renúncia. Encara més si estàs passant per un mal moment. De totes maneres també es pot pensar que hi ha més persones que com Rafa lluiten per aconseguir el que volen però al final no ho aconsegueixen. Quan ens plantegem un objectiu. No només hem d’estar segurs que és l’adequat, el que volem seguir. També hem d’estar segurs que el camí a seguir ens aportés felicitat i benestar. Doncs la meta final potser només la gaudim per un curt espai de temps i sovint el camí a recórrer sol ser més durador. Ser lluitadors i constructors dels vostres somnis. Oblidar la paraula sacrifici i canviar-la per gaudi només d’aquesta manera la meta serà completa. Quan inici, camí i fi siguin els que siguin comporten felicitat al nostre ésser i somriures als nostres records.

Per: juanjuncosa.com / AMIC

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×