Autor Articles i estudis
14 agost 2018 a 18:00

100 programes

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar
juan juncosa AMIC//Foto: Juan Juncosa

juan juncosa AMIC//Foto: Juan Juncosa

El món de vegades et porta casualitats així sense més. Fa un parell de setmanes no vaig poder fer el meu programa de forma habitual. Això va implicar la causalitat que l’últim programa de la temporada dia 18 sigui casualment el número 100. Justament a més el cap de setmana serà Sant Joan. Com se sol dir “Blanc i en ampolla” caldrà celebrar-ho. Les casualitats existeixen tant per a bé com per a mal. Les bones cal aprofitar-les i gaudir-les així com evidentment les males superar-les i passar-les el més aviat possible. Vull donar les gràcies als meus lectors i als meus oients perquè ja són uns quants anys escrivint articles i comentant-los a la ràdio. Els comentaris, preguntes i agraïments que m’envieu em donen energia per continuar donen valor a allò que faig. Sempre dic que sense vosaltres això no tindria sentit. Actualment puc considerar un èxit el que faig gràcies a vosaltres. Els meus textos arriben a vosaltres entre set i vuit mitjans de comunicació cada setmana, feu prop de quaranta mil visites al mes en el meu blog www.juanjuncosa.com per tot això, per tots vosaltres, per tots els mitjans que creuen en mi i em donen suport i per tot el positiu que hagi d’arribar, alço la meva copa i us dedico un brindis a tots. “Per molt més temps junts, per molt més temps compartit”. Avui m’acomiadaré aquí amb la frase que acomiadament el programa de ràdio. “Espero que allò que us comunico sigui útil” De 11 a 12 els dilluns a www.alpicatradio.com comentem l’article.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×