Bull de tonyina

Bull tonyina//Foto: Tast del Mediterrani Pinterest
- 400 g – Bull de tonyina
- 1 kg – Patates esbocinades
- 2 – Cebes trinxades
- 3 – Tomàquets rallats
- Oli
- Sal
- Aigua
- Per fer la picada: – 3 Nyores
- 1 grapat – Ametlla torrada
- 4 grans – All
- Safrà
- Julivert
Feu bullir el bull amb aigua aproximadament una hora, renteu-lo i raspeu-lo bé.
Després poseu-lo en remull unes 12 hores.
Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet, afegiu-hi el bull trossejat i deixeu-ho coure tot junt una estona.
Afegiu-hi les patates i aigua que cobreixi i quan falti una estona per acabar la cocció, afegiu-hi la picada i deixeu-ho uns minuts més.
Variacions:
S’hi pot afegir un bitxo
S’hi pot afegir conill.
S’hi poden afegir mongetes bullides.
S’hi poden afegir cargols.
S’hi pot afegir pebre vermell.
S’hi pot fer una reducció de vi ranci.