Autor La recepta
13 agost 2018 a 12:00

Canelons d’espinacs

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar
canelons d'espinacs //Foto: JaviRecetas.com

canelons d’espinacs //Foto: JaviRecetas.com

Ingredients:
  • 1 kg – Espinacs
  • 16 – Canelons
  • 50 g – Pernil salat
  • un grapadet – Pinyons
  • un grapadet – Panses remullades
  • 25 g – Formatge ratllat
  • Mantega
  • Beixamel
Preparació:

Netegeu i renteu els espinacs amb dues o tres aigües i talleu-los a trossets.
En una paella fregiu el pernil i els pinyons, i afegiu-hi els espinacs i les panses.
Bulliu la pasta dels canelons, refredeu-la en aigua fred i eixugueu-la. Ompliu-los amb els espinacs.
Poseu els canalons en una safata, cobriu-los de beixamel i de formatge ratllat i gratineu-los al forn.

Variacions:
En lloc de beixamel s’hi pot posar salsa de tomàquet.
Es pot afegir beixamel al farciment per lligar-la una mica més.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×