Canelons d’espinacs
Escoltar

canelons d’espinacs //Foto: JaviRecetas.com
Ingredients:
- 1 kg – Espinacs
- 16 – Canelons
- 50 g – Pernil salat
- un grapadet – Pinyons
- un grapadet – Panses remullades
- 25 g – Formatge ratllat
- Mantega
- Beixamel
Preparació:
Netegeu i renteu els espinacs amb dues o tres aigües i talleu-los a trossets.
En una paella fregiu el pernil i els pinyons, i afegiu-hi els espinacs i les panses.
Bulliu la pasta dels canelons, refredeu-la en aigua fred i eixugueu-la. Ompliu-los amb els espinacs.
Poseu els canalons en una safata, cobriu-los de beixamel i de formatge ratllat i gratineu-los al forn.
Variacions:
En lloc de beixamel s’hi pot posar salsa de tomàquet.
Es pot afegir beixamel al farciment per lligar-la una mica més.
Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català