Autor Articles i estudis
11 agost 2018 a 12:00

Com aconseguir un efecte bronzejat natural, sense sol ni autobronzejador

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar
efecte bronzejat natural //Foto: bellezaactiva amic

efecte bronzejat natural //Foto: bellezaactiva amic

El maquillatge d’estiu fa possible l’impossible: vestir la pell més apagada amb el color de les vacances. Apunta’t al canvi i descobreix com aconseguir un efecte bronzejat natural, encara que no hagis anat a prendre el sol.

Et costa bronzejar-te? No suportes el sol però tampoc vols donar explicacions a qui et pregunta per què no vas a la platja? Vols lluir una pell envejable de forma gairebé màgica? Els maquillatges d’estiu donen a la teva pell l’efecte especial que necessites per lluir el millor to i els productes estrella són les Pólvores de Sol.

El bronzejat espectacular que proporcionen aquests productes es deu a les partícules que incorporen les seves textures: nacres de coure, bronze i or, ambre natural, entre altres, que adornen la pell amb un vel llampant. Són aquestes partícules les responsables de reproduir els efectes del sol en el cos, magnificant així el bronzejat. Desperten en la pell la lluminositat del bronzejat i reforcen amb naturalitat el bon aspecte. El més important a l’hora de triar el teu és assegurar-te que el to escollit és el que més et convé. Per no equivocar-te, prova abans el producte sobre la teva pell. Altrament podries triar un to massa fosc, res afavoridor.

Per a un bronzejat urbà
Amb una brotxa específica, aplica les pols de sol dibuixant una “W”

  1. Comença per la templa, a l’altura de l’ull, i dibuixa una corba descendent per sota del pòmul.
  2. Puja fins les celles i repeteix a l’altra banda de la cara
  3. Difumina seguint el mateix traçat, fent moviments circulars amb la brotxa.

Per a un bronzejat total
Prenent sempre poc producte en la brotxa, dibuixa petits “vuits” a tot el rostre.

  1. Comença per l’arrel del cabell i les temples, descendint pel contorn de la cara per crear profunditat -des de la front, cap avall fins arribar a la barbeta i continuant cap a l’altre costat de la cara.
  2. Sense afegir més producte, dibuixa amb la brotxa dos grans vuits a la zona central de la cara per il·luminar.

Per a un bronzejat Contouring
Per aconseguir el bronzejat que esculpeix les faccions

  1. Dibuixa un “tres” des del front -sempre partint des de l’arrel del cabell-, continua per sota del pòmul i porta-ho després sota el mentó.
  2. Finalitza dibuixant un triangle al coll, el que el estilitza i allarga.
  3. Difumina el color treballant-se de manera circular i seguint el mateix traç realitzat al principi.

Per: bellezaactiva.com / AMIC

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×