Autor Economia
13 agost 2018 a 15:00

El conseller Calvet demana al govern espanyol que aprovi les bonificacions de l’AP-7

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Per treure els camions de la N-340

Camió accidentat // Foto: @bombers

Camió accidentat // Foto: @bombers

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, va demanar ahir al govern espanyol en la seva visita al Delta de l’Ebre “que aprovi les bonificacions que permetin d’una vegada per totes treure els camions de l’N-340” al seu pas per les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Penedès. Per al conseller, “el Govern de l’Estat arriba tard” perquè l’acord de treure els camions de la carretera es va adoptar l’any passat i “portem molts mesos esperant que aquesta mesura sigui una realitat”.
“Respecte a la mobilitat a les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Penedès estem en una situació que jo m’atreviria a dir que és inexplicable. Com a Govern hem fet tota la feina que ens pertoca: hem aprovat la resolució del Servei Català de Trànsit que estableix la prohibició dels camions i com a Departament de Territori i Sostenibilitat hem instal·lat els senyals de trànsit corresponents, que en aquests moments estan encara tapats a l’espera que el Govern de l’Estat faci la seva feina, ha insistit.
Calvet ha reclamat que el pròxim Consell de Ministres, a finals d’agost, aprovi la modificació de la concessió de l’autopista que permetrà aplicar les bonificacions “tant per als vehicles pesants com per als residents de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Penedès”. “Aquesta és una mesura que forma part de l’acord inicial i que no ha estat mai qüestionada”, ha recordat. “Cada dia que passa és un risc més a la carretera i mantenir una sinistralitat que no volem”, ha lamentat.
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×