Autor Societat
6 Agost 2018 a 15:00

La Diputació concentra el Registre General a l’edifici Can Serra

Per a tràmits presencials

Registre general presencial//Foto: diba

Registre general presencial//Foto: diba

Des del passat 1 d’agost, el registre presencial de documents en paper adreçats a la Diputació de Barcelona, per part de la ciutadania, es podrà fer a l’edifici Can Serra, seu central de la corporació i situat a Rambla de Catalunya, 126. L’horari del registre és de dilluns a divendres de 8:30 a 14:30 hores. D’aquesta manera la Diputació de Barcelona avança i referma la seva aposta per fomentar el funcionament electrònic dels documents.

La corporació ha tancat la resta de registres presencials, ubicats fins ara  a l’Edifici Londres, al Recinte de l’Escola Industrial-Edifici del Rellotge i al Recinte Mundet-Edifici Serradell Trabal. Així doncs i en compliment de la normativa, les empreses, les entitats i les administracions locals han de fer els tràmits de registre de la Diputació de Barcelona de forma electrònica.

El proper 2 d’octubre de 2018 entraran en vigor les disposicions de la Llei del procediment administratiu de les administracions públiques (LPACAP), relatives al registre, les quals tindran com a conseqüència la configuració dels registres com a unitats administratives en base a un funcionament íntegrament electrònic.

Aquesta nova concepció dels registres, amb una naturalesa electrònica, ha implicat aquestes mesures  organitzatives i el tancament d’oficines per optimitzar recursos, tot orientantlo a proporcionar un millor i més eficaç servei a la ciutadania.

A la seu central de Can Serra s’ha habilitat un nou punt de suport, amb personal especialitzat, per a dubtes, consultes i realització de tràmits. En paral·lel, durant els períodes de tramitació de subvencions, per part d’entitats i associacions,  hi haurà personal de reforç a les diferents seus de la corporació per agilitzar totes les gestions.

 

 

Switch to mobile version