Autor Articles i estudis
4 agost 2018 a 12:00

Les tendències de cabell més fresques per l’estiu més càlid

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar
recollit //Foto:Bellezaactiva amic

recollit //Foto:Bellezaactiva amic

A l’estiu les melenes enganxades a l’esquena no s’aguanten! Donen calor, s’electritzen, molesten… Però no cal prendre decisions dràstiques! Keep calm, respira fons i llegeix les propostes de tendències de cabell més fresques per aquest estiu.

Comencem pel color, i aprofitem l’ocasió per avançar-te que al llarg de tot el mes d’agost, t’oferirem consells per cuidar el color del teu cabell, en funció de cada to. Però… no ens desviem del tema…

Vols saber quines són les tendències més fresques per aquest estiu?, entre els top estan els tons freds, els rossos nòrdics i els castanyers cendra. Però, a més, també els pèl-rojos que van arribar el passat hivern, que es queden també a l’estiu!

Encara que hi ha qui donen suport els tons pastel, d’altres aposten per alguna cosa més natural amb tons com el strawberry blonde i el brozing hair. Un parell de bons exemples són els de la protagonista de “Handmaids ‘Tales” Elisabeth Moss i la top model Heidi Klum.

Ara que tenim clars els colors més top, vegem amb què pentinats anem a triomfar. Per a aquesta temporada de calor, et proposem pentinats senzills i versàtils.

Els recollits, els reis de la temporada
Si posseeixes una cabellera XL, per fugir de la calor no tindràs més remei que escollir un bon recollit. La cua alta segueix sent la millor alternativa. A més, és fàcil de fer, còmoda i resulta afavoridora. Vols donar-li un toc personal? El toc “estudiadament despentinat” mai falla, igual que tampoc alguns tocs ondulats, per exemple, en un parell de flocs.

Sens dubte el teu millor aliat per a aquest estiu serà un monyo alt i despentinat, apte per a qualsevol ocasió. Per nit el toc glam anirà a càrrec d’unes arracades extremades i un toc de maquillatge, i per al dia amb sols un make up més fresc i desenfadat.
El toc rebel està de moda!

Els monyos pin up, pentinat festivaler per excel·lència, i el half bun són l’opció intermèdia. Desenfadats, còmodes i molt afavoridors!

I finalment la trena, convidada especial, en totes les seves versions. Desfeta per a ocasions més elegants o d’arrel per anar a fer esport o passar el dia de platja sense que el teu cabell s’enredi gens ni mica.

Ah! I si ets una mica més romàntica que la mitjana, deixa que les teves ones aclareixin la teva cara i li confereixin un aire més fresc amb un semirecollit trenat. Es pot demanar més?

Per: bellezaactiva.com / AMIC

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×