Autor Economia
6 agost 2018 a 10:00

PIMEC celebra l’introducció del vot electrònic

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

 Per escollir els vocals de les Cambres

 

logo PIMEC//Foto Comunicacio PIMEC

logo PIMEC//Foto Comunicacio PIMEC

PIMEC valora positivament el decret sobre el règim electoral de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Catalunya aprovat la setmana passada pel Consell Executiu del Govern de la Generalitat. La patronal celebra que, per primera vegada, s’introdueixi el vot electrònic per a l’elecció dels vocals de sufragi dels electors.

PIMEC ja fa temps que reclamava un canvi en el procés electoral de cambres, per tractar-se d’un sistema d’elecció obsolet, que ha comportat una participació històricament baixa en els comicis, dificultant la presència de pimes en els plens de les cambres. L’entitat celebra ara que els vocals del ple a escollir pel conjunt d’empresaris, ho siguin mitjançant sufragi, lliure, directe, secret i transparent.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×