Autor Societat
19 Setembre 2018 a 10:00

Dia Europeu sense víctimes mortals a les carreteres

Avui dimecres 19 de setembre

Dia Europeu sense víctimes mortals a les carreteres// Foto: mossoscat

Dia Europeu sense víctimes mortals a les carreteres// Foto: mossoscat

Avui dimecres, coincidint amb aquesta data, l’SCT difòn una acció comunicativa per instar la ciutadania a reflexionar sobre hàbits inadequats en la conducció com l’ús del mòbil o l’excés de velocitat
El Servei Català de Trànsit (sct) s’adhereix així a la celebració del Dia Europeu Sense Víctimes Mortals a les Carreteres. L’objectiu és aconseguir que almenys aquest dimecres no mori ningú a les carreteres europees per accident de trànsit. L’SCT se suma a aquesta iniciativa mitjançant les seves xarxes socials.
Aquest dia, anomenat projecte Edward (European Day Without a Road Death), pretén que tots els usuaris de la via pública reflexionin sobre la seva coresponsabilitat en la seguretat viària i prenguin consciència sobre el fet que tothom pot contribuir a evitar sinistres viaris.
Coincidint amb aquesta data assenyalada a favor de la seguretat viària, l’SCT difondrà a través de les xarxes viàries socials un vídeo de conscienciació per instar la ciutadania a adoptar unes conductes viàries segures i evitar accidents. Aquesta acció de sensibilització, que es divulgarà a partir d’aquest dimecres amb les etiquetes #ProjectEDWARD #followingseguretatviària #víctimeszero #entretotsfemseguretat , animarà els usuaris a compartir el vídeo a les xarxes i d’aquesta manera viralitzar el compromís amb la prevenció dels sinistres viaris i la responsabilitat compartida a la xarxa viària.
Switch to mobile version