Autor Cinema, teatre i televisió
21 Setembre 2018 a 18:00

“Els Cinc i la Vall dels Dinosaures” ,”L’escàndol Ted Kennedy” i “Madame Hyde”

S’estrenen avui en català

Els Cinc Vall dels Dinosaures //cinema catala 2018.09.21 cartell

Els Cinc Vall dels Dinosaures //cinema catala 2018.09.21 cartell

Tres estrenes de cinema en català arriben a les pantalles aquest cap de setmana. D’una banda, el film alemany Els cinc i la Vall dels Dinosauress’estrena doblat al català i de l’altre, L’escàndol Ted Kennedy i la comèdia fantàstica francesa Madame Hyde, s’estrenen en versió original subtitulada en català. El doblatge i la subtitulació de les pel·lícules té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
Els Cinc i la Vall dels Dinosaures
El nou film basat en els personatges d’Enid Blyton ha estat dirigit per Mike Marzuk i interpretat per Marinus Hohmann, Ron Antony Renzenbrink, Amelie Lammers, Allegra Tinnefeld i Jacob Matschenz.
Durant les vacances d’estiu la colla dels cinc coneix un jove que afirma que el seu difunt pare va descobrir un esquelet de dinosaure completament intacte, però li han robat les coordenades per arribar-hi. Un nou repte per a aquests joves tan espavilats!
Flins & Pinículas distribueix aquest film es podrà veure en català a les següents sales:
Cinemes Girona (Barcelona)
CAT Cines Figueres ACEC (Figueres)
Cinemes Albèniz Centre (Girona)
JCA Cinemes Alpicat (Lleida)
Cines Bages Centre (Manresa)
Cines Olot (Olot)
Cines Imperial (Sabadell)
JCA Cinemes Valls (Valls)
L’escàndol Ted Kennedy
El cineasta John Curran narra en aquest film els fets que van estroncar la carrera per la presidència dels Estats Units del senador Ted Kennedy.
El film ha estat interpretat per Jason Clarke, Kate Mara, Bruce Dern, Ed Helms, Jim Gaffigan, Taylor Nichols, John Fiore, Andria Blackman, Lexie Roth, Tamara Hickey, David De Beck, Damien Di Paola, Matthew Lawler, Beth Petrou, i Victor Warren.
El 18 de juliol de 1969 el senador Ted Kennedy abandona una festa a l’illa de Chappaquiddick, Massachusetts, acompanyat de Mary Jo Kopechne, una antiga secretària de campanya del seu germà Robert Kennedy.
El film, distribuït per A Contracorriente, es podrà veure en versió original anglesa subtitulada en català a:
Cines Verdi (Barcelona)
Cinemes Albèniz Centre (Girona)
Screenbox Funatic (Lleida)
Madame Hyde
Aquesta pel·lícula francesa ha estat dirigida per Serge Bozon i interpretada per Isabelle Huppert, Romain Duris, José Garcia, Pierre Léon, Guillaume Verdier, Patricia Barzyk, i Jamel Barbouche.
Madame Géquil  és una tímida i apocada professora de física que treballa un institut ubicat a una banlieue. A causa del seu caràcter és menyspreada pels seus companys i pels seus alumnes. Un dia de tempesta li cau un llamp i comença a sentir una nova energia…
El film, distribuït per Capricci Cine, es podrà veure en versió original francesa subtitulada en català a:
Zumzeig Cinecooperativa (Barcelona)
Cinema Truffaut (Girona)
CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català al Portal Cinema en català al Facebook Cinema en català i a @cat_cine.
Switch to mobile version