Ensalada pagesa de Formentera
Ingredients:
- Peix sec de Formentera
- Tomàtigues
- Pebreres vermelles
- Pebreres verdes tendres
- Patates
- Cebes
- Pa sec o crostes
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- Pebre bo
Preparació:
Netejar les patates i bullir-les amb la pell. Torrar les pebreres vermelles i quan són fredes, pelar-les. Tallar les patates a trossos no massa petits i les pebreres verdes llargues.
Posar-ho tot dins d’un bol i mesclar-ho abans d’afegir les pebreres torrades i el peix sec. Per una altra banda, rompre el pa amb les mans en bocins no massa grossos i introduir.ho en un drap de cuina per a passar-ho davall de l’aixeta d’aigua perquè agafi una mica d’humitat. Juntar-ho tot i amanir al gust, amb l’oli d’oliva, la sal i el pebre bo.
Categoria: Amanides i plats freds, Peixos i mariscs.
Font: www.peixsec.com