Autor La recepta
5 Novembre 2018 a 12:00

Escudella de carbassa i mongetes

Escudella carbassa i mongetes// Foto: mercattorreblanca.cat

Escudella carbassa i mongetes// Foto: mercattorreblanca.cat

Ingredients:
  • 250 g – Carn magra de porc
  • 250 g – Mongetes blanques remullades
  • 500 g – Carbassa pelada i a trossos
  • 1 – Ceba a trossos
  • 100 g – Arròs
  • 1 – Os de pernil
  • Llorer
  • Sal
  • 2 l. – Aigua
Preparació:

Poseu a bullir les mongetes amb la carn magra, l’os de pernil, el llorer i l’aigua.
Deixeu-ho coure a poc a poc i, quan falti mitja hora per acabar la cocció, afegiu-hi la ceba, la carbassa i l’arròs.
Serviu-ho amb la carn trossejada.

Categoria: Sopes i cremes.
Font: Corpus Culinari Català
Switch to mobile version