Autor La recepta
27 Novembre 2018 a 12:00

Espinagada

Espinagada // foto: http://www.recetasmallorquinas.es

Espinagada // foto: http://www.recetasmallorquinas.es

Ingredients:
  • 1 – Anguila no molt gruixada
  • 2 manats – Espinacs
  • 1 manat – Ceba tendra
  • 1 manat – Porros
  • 200 gr – Pèsols
  • Pebre bo
  • Pebre vermell coent
  • Alls
  • Oli d’Oliva
  • Sal
  • 1 kg – Farina fluixa
  • 50 gr – Saïm de porc blanc
  • 50 gr – Saïm de porc vermell
Preparació:

Trocejar les anguiles i adobar-les amb sal, pebro bo i pebre vermell coent.

Tallar els espinacs, els porros, les bledes, el julivert, els grells i els pèsols, trinxats i adobats.

Preparar la pasta en farina de blat, oli, saïm blanc i vermell i una culleradeta de sal.

Deixau que la pasta s’estovi i estirau-la ben prima damunt una llauna.

Col·locau una capa de verdura damunt la pasta; repartiu-hi, per amunt, les anguiles i cobriu-les amb la resta de verdures.

Tancau la pasta pels quatre costats i coeu-la al forn durant una hora.

Categoria: Altres receptes.
Font: http://santantoni.ajsapobla.net
Switch to mobile version