Autor Economia
26 febrer 2019 a 10:00

“Catalonia, Land of Digital Revolutionaries”

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Campanya institucional del Govern amb motiu del #MWC19

Catalonia land of digital revolutionaries// cartell

Catalonia land of digital revolutionaries// cartell

El Govern posa en marxa, a partir d’ahir, una campanya institucional amb motiu del Mobile World Congress (MWC) que es fa a Barcelona des d’ahir dilluns i fins el 28 de febrer.

Sota el lema ‘Catalonia, Land of Digital Revolutionaries’, la campanya explica que Catalunya és i ha estat terra de creadors, d’emprenedors i de revolucionaris de la innovacióEn són clars exemples Antoni Gaudí, Josefina Castellví, Salvador Dalí, Maria Josep Colomer o Ildefons Cerdà. Van revolucionar la manera de fer i de pensar, per repensar i fer avançar aquest país. És aquesta empenta emprenedora i inconformista la que ha permès que avui Catalunya es faci un lloc en el rànquing de les nacions més avançades del món. Catalunya té avui, doncs, les condicions i els ingredients necessaris per liderar també la quarta revolució industrial: la revolució digital.
 
La campanya, impulsada pel departament de Polítiques Digitals, inclou insercions publicitàries a televisió, ràdio, premsa, mitjans digitals i xarxes.
Pel Govern de Catalunya, el MWC no només deixa uns actius quantificables de prop de 500 milions d’euros i 14.000 llocs de treball temporals. Aporta també diferents programes de digitalització desenvolupats al llarg de l’any, a tot el territori, a través de la Mobile World Capital conjuntament amb la Generalitat i un intangible de marca que posiciona el país com la capital mundial de la tecnologia més determinant del moment: 5G, Intel·ligència Artificial o la Internet de les Coses.
Pel conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, “el MWC és un ambaixador de l’aposta d’aquest país en l’àmbit digital. Tenim les condicions per esdevenir un referent tecnològic mundial: teixit productiu, talent i un ecosistema innovador”.
 
Amb dades del quart trimestre de 2018, el sector TIC a Catalunya compta amb 15.757 empreses tecnològiques, 106.400 empleats i 16.667 milions d’euros de facturació (segons dades d’ACCIÓ). La xifra d’empreses TIC ha experimentat un creixement del 27% en els darrers 5 anys.  Avui el sector TIC ocupa el 3’1% de la població amb creixements en la generació d’ocupació superiors al 10% anual.
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×