Autor La recepta
18 Febrer 2019 a 12:00

Llet d’ametla

llet d'ametla // Foto: noloseytu.blogspot.com

llet d’ametla // Foto: noloseytu.blogspot.com

Ingredients:
  • 600 gr – Ametles crues pelades
  • 400 gr – Sucre
  • 1 – Escorça de llimona
  • 1 – Branca de canyella
  • 50 gr – Farina d’arròs
  • 1 l – Aigua
Preparació:

Es capolen les ametles i es mesclen amb el sucre.

Es posa la pasta d’ametla dins d’un filtre de drap de malla gran.

Aquest filtre amb la pasta es fica a l’aigua i es té en infusió com a mínim durant 6 hores. Després s’esprem el filtre de tela per recuperar totes les gotes del líquid.

El líquid resultant ha de bullir a foc lent uns tres quarts d’hora, abans d’afegir-hi el sucre. A continuació se li afegeix la pell de llimona i la canyella, i es manté la cocció una hora més.

Es retiren la pell de llimona i la canyella i es manté la cocció dues hores més.

Categoria: Altres receptes.
Font: Ripoll L. Cocina de las Baleares (630 recetas de Mallorca, Menorca, Ibiza y Formentera). 5ª edición. Luis Ripoll, Palma.
Switch to mobile version