Autor Economia
22 febrer 2019 a 10:00

PIMEC i Avalis facilitaran l’accés al finançament a pimes i autònoms

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Pels seus projectes

Pimec avalis Antoni Cañete Josep Lores// Foto: Pimec

Pimec avalis Antoni Cañete Josep Lores// Foto: Pimec

PIMEC i Avalis Catalunya SGR han signat un acord de col·laboració per facilitar que pimes i autònoms de Catalunya puguin accedir a finançament per als seus projectes. El conveni entre ambdues entitats ha estat signat pel secretari general de PIMECAntoni Cañete, pel director de Consultoria Estratègica i Finançament de la patronal, Fran de la Torre, pel conseller delegat d’Avalis, Josep Lores, i el director de Negoci de l’entitat, David Castel.

Les micro, petites i mitjanes empreses i els autònoms associades a PIMEC podran accedir a finançament per als seus projectes gràcies a aquest acord que els proporciona l’accés a crèdit a l’hora d’impulsar nous reptes de futur, estudiats prèviament per les dues entitats amb l’objectiu de garantir la seva viabilitat.

PIMEC seguirà treballant per estar al costat de les pimes i els autònoms a través de convenis de col·laboració com aquest i d’accions concretes amb l’objectiu de continuar ajudant el teixit empresarial català a créixer i millorar la seva competitivitat.

La missió d’Avalis de Catalunya S.R.C és procurar l’accés al crèdit a pimes i autònoms amb activitat a Catalunya, a més de millorar les seves condicions de finançament mitjançant la prestació d’avals davant Entitats Financeres i ICF. Així mateix, facilita la licitació i execució de concursos públics i les garanties davant de tercers.

Entre els socis protectors d’Avalis de Catalunya figuren la Generalitat de Catalunya, l’Institut Català de Finances, patronals empresarials, així com la pràctica totalitat d’entitats financeres que operen a Catalunya.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×