Autor Economia
9 Març 2019 a 10:00

El Cos Consular a Barcelona es reuneix amb la Junta Directiva de PIMEC

Més de 30 representants de diferents països de tot el món

Pimec trobada amb cos consular//foto: Pimec

Pimec trobada amb cos consular//foto: Pimec

Més de 30 representants del Cos Consular a Barcelona han visitat la seu de PIMEC per reunir-se amb una representació de la Junta Directiva de la patronal, encapçalada pel president Josep González. L’objectiu de la trobada ha estat conèixer de primera mà les necessitats del teixit empresarial català per establir possibles sinergies a nivell internacional.

El president de PIMEC ha agraït la visita al Cos Consular i ha incidit en la importància del paper que juguen les pimes en les relacions internacionals, tenint en compte que sempre necessiten socis locals, disposen de la flexibilitat que no tenen les grans multinacionals i s’impliquen més en el teixit empresarial del país de destí.

Per part de la patronal, han participat, a més del president, membres del Comitè Executiu i la Junta Directiva, presidents de comissions i sectorials de la patronal i el secretari general, Antoni Cañete.

Switch to mobile version