Autor Articles i estudis
11 Maig 2019 a 12:00

Operació ventre pla! Et revelem sis consells

 

Ventre pla //Foto: Promise

Ventre pla //Foto: Promise

Presumir d’un ventre pla és tot un repte ara que l’estiu sembla que ens trepitja els talons. Des de fa temporades, el món de la moda ens convida a lluir els ‘crop top’, samarretes i bruses que deixen el nostre melic a l’aire. Si vols preparar-te per a l’operació bikini, no et perdis aquesta entrada sobre el ventre pla. Tenim 6 trucs per a tu en forma de consells. No et perdis aquesta entrada!

Sis consells a tenir molt en compte

Des de Barceló Hoteles & Resorts, ens han donat algunes pistes per a mantenir un ventre pla. Unes pistes que nosaltres hem condensat en sis claus.

1. Res de begudes carbonatades ni edulcorants. El gas d’algunes begudes, encara que no tinguin ni calories ni sucre, provoquen l’acumulació d’aire en la zona del ventre i la seva inflamació. Aquest efecte també l’aconsegueixen els edulcorants, que, per part seva, són difícils de digerir i causen una mala digestió.
2. Deixem el xiclet i les palletes. Encara que no s’ingereixi, el xiclet aconsegueix que el nostre estómac s’infli i, a vegades, causa sensació d’incomoditat. Ocorre alguna cosa semblant amb les palletes: s’incorpora en l’organisme una gran quantitat d’aire que provoca que el nostre ventre s’infli.
3. Més fruita, ull amb les amanides i molta fibra. Si cinc fruites al dia és un consum molt recomanable, per la seva alta dosi de fibra, els batuts no són tan recomanables perquè aquest nutrient es destrueix i el que sobreviu és la glucosa. Pel que fa a les amanides, cal tenir molt en compte les verdures que inflen el ventre com les mongetes, la coliflor, el bròcoli o els fesols.
4. Menja més lent. Quan digerim a un ritme tranquil, no acumulem tant aire en l’estómac, a més de sadollar-nos abans i evitar menjar més del necessari.
5. Pren molta aigua. Dos litres d’aigua és una bona dosi per a garantir que el teu sistema digestiu funcioni correctament i s’eviti la retenció de líquids.
6. No perdre el pas: caminar, córrer o pedalar. Com t’hem comentat en més d’una ocasió, per a sentir-nos bé amb nosaltres mateixos i aprimar-nos de forma sana és imprescindible fer una mica d’esport (el recomanable és, almenys, 30 minuts al dia). Aquesta activitat física es pot practicar de formes ben diferents, realitzant caminades diàries, fent petits passejos en bicis o practicant running en qualsevol lloc de la ciutat, en companyia o amb la millor música.

Per: bellezaactiva.com / AMIC

Switch to mobile version