Autor La recepta
13 Maig 2019 a 12:00

Paracotes

Paracotes// Foto: Flickr

Paracotes// Foto: Flickr

Ingredients:
  • Figues seques
  • 2 – Ous
  • 10 cl – Llet
  • 50 cl – Anís
  • 50 cl – Sifó
  • Farina
  • Sucre
  • Pell de llima ratllada
  • 1 pessic – Matafaluga mòlta
  • Oli
Preparació:
Barregeu els ous, la llet, l’anís, la pela de llimona i la matafaluga.
Afegiu-hi el sifó i la farina, fins aconseguir una pasta suau i poc espessa.
Afegiu-hi les figues i amb l’ajut d’una cullera aneu agafant les figues arrebossades amb la pasta i fregiu-les amb oli ben calent.
Ensucreu les figues quan les traieu del foc.Variacions:
Podeu partir les figues per la meitat abans de posar-les a la pasta.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Switch to mobile version