Autor Economia
30 Juny 2019 a 15:00

CETMO i l’ASCAME signen un protocol de col·laboració

En el marc del Saló Internacional de la Logística (SIL)

Acord CETMO ASCAME// Foto: Conselleria Territori i Sostenibilitat

Acord CETMO ASCAME// Foto: Conselleria Territori i Sostenibilitat

El Centre d’Estudis del Transport per a la Mediterrània Occidental (CETMO) ha signat un protocol de col·laboració amb l’Associació de les Cambres de Comerç i Indústria de la Mediterrània (ASCAME) que permetrà la posada en comú de coneixements i experiències entre les dues organitzacions, així com la millora de la cooperació entre els països de les dues ribes de la Mediterrània en l’àmbit de la logística i el transport. La firma ha tingut lloc durant la cimera MEDA Logistics, en el marc del Saló Internacional de la Logística (SIL), que s’ha celebrat del 26 al 28 de juny al recinte firal de Montjuic.
El principal objectiu d’aquest protocol és la promoció dels ports i el sector logístic a la regió mediterrània, així com fomentar iniciatives del sector privat a la regió per establir un creixement econòmic estable, sostenible i durador.
Els compromisos que han pres les dues entitats són els següents:
  • Unir sinergies per promoure la cooperació euromediterrània en els sectors del transport i la logística i treballar conjuntament per al desenvolupament del transport.
  • Aquest acord preveu una estreta col·laboració entre ASCAME i el CETMO en esdeveniments sectorials especials com la Cimera de la Logística i el Transport de la Mediterrània (MEDA Logistics) i la Cimera dels ports i embarcacions del Mediterrani (Ports Meda).
  • La participació del CETMO a la Comissió de Logística i Transport d’ASCAME per presentar/proposar temes d’interès comú dirigits a la millora i desenvolupament del transport i al sector de la logística en general.
  • Col·laboració en el marc de projectes internacionals a la regió mediterrània, promovent la participació del CETMO i ASCAME en propostes de projectes europeus d’interès comú destinats a millorar la competitivitat i enfortir la cooperació amb l’objectiu de desenvolupar el transport.
Switch to mobile version