Autor La recepta
27 Juny 2019 a 12:00

Les propietats del te matxa que has de conèixer

Propietats te matxa// Foto: Alba Martos amic

Propietats te matxa// Foto: Alba Martos amic

El Matxa és un te verd en pols, famós en el món pels seus alts nivells d’antioxidants. Els antioxidants són importants perquè poden endarrerir el mal cel·lular i ajudar a prevenir malalties. El matxa és ric en les potents catequines, una classe d’antioxidants coneguts per cremar grasses, prevenir l’artritis i combatre el càncer.
Bàsicament el té matxa és una fulla sencera de te verd que després d’un procés especial de cultiu, recol·lecció i assecat, es mol per a obtenir una pols fina i verd intens que multiplica els beneficis del te verd.
El te verd matxa és molt popular, ja que es creu que ajuda a perdre pes, degut a que augmenta el metabolisme i crema calories. A més millora la nostra energia i millora la resistència física.

Per: Alba Martos/AMIC

Switch to mobile version