Autor La recepta
11 Juny 2019 a 12:00

Platillo de menuts amb bolets

Platillo de menuts amb bolets// Foto: Cookpad

Platillo de menuts amb bolets// Foto: Cookpad

Ingredients:
  • 1 kg – Menuts de pollastre
  • 1/2 kg – Bolets
  • 2 – Cebes trinxades
  • 3 – Tomàquets rallats
  • Oli
  • Llard
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada: – 1 grapat d’ametlles
  • 2 grans – All
  • Julivert
  • 2 – Galetes
Preparació:

Escaldeu les potes de pollastre, peleu-les i talleu-ne les ungles.
Netegeu i saleu la resta de menuts.
En una cassola amb l’oli i llard rossegeu els colls, les ales, les potes i els pedrers, i reserveu-los.
Fregiu el fetge i reserveu-lo.
Feu un sofregit amb les cebes i els tomàquets, i quan estigui ben concentrat afegiu-hi colls, ales, potes i pedrers.
Mulleu-ho amb aigua, deixeu-ho coure lentament i un quart d’hora abans que estigui cuit afegiu-hi el fetge, els bolets i la picada.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Switch to mobile version