Autor Motor
6 Juliol 2019 a 15:00

Accident mortal a les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme

En el transcurs dels entrenaments qualificatius

AMV 24 Hores de Catalunya de Motociclisme//Foto:Circuit Catalunya

AMV 24 Hores de Catalunya de Motociclisme//Foto:Circuit Catalunya

Ahir a la tarda, en el transcurs dels entrenaments qualificatius de les AMV 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, els equips Team GT Endurance (#30) i Motocrom (#51) s’han vist involucrats en un accident.

La moto de l’equip 30 ha patit una fallada mecànica en plena recta de dalt, prèvia a l’entrada de l’Estadi i a l’alçada de la sortida del RallyCross, impactant sense pilot contra la moto de l’equip Motocrom#51, pilotada per Aurelio Martínez. El pilot ha estat immediatament atès per l’equip mèdic del Circuit de Barcelona-Catalunya i posteriorment traslladat a l’Hospital de Granollers. Malauradament, Aurelio Martínez (Alella, 1963) no ha pogut superar les lesions de l’accident malgrat els esforços tant del Circuit com de l’Hospital.

El Circuit de Barcelona-Catalunya lamenta profundament la pèrdua del pilot i transmet el més sentit condol a la seva família, amics i equip.

En senyal de dol, avui dissabte a les 10.40h s’ha fet un minut de silenci a la línia de sortida i s’ha anul·lat el pit-walk previ a la cursa.

Switch to mobile version