Autor Articles i estudis
6 Juliol 2019 a 12:00

Les aromes ens poden ajudar a dormir?

Aromes per ajudar a dormir// Foto: Stradivarius amic

Aromes per ajudar a dormir// Foto: Stradivarius amic

Cinc gotes de Chanel núm.5. Aquest era el millor ritual per a dormir de Marylin Monroe, com ella mateixa va confessar en una entrevista a la revista Life, l’any 1952. Així sumava a la seva llegenda més sofisticació. Però… serveixen les fragàncies per a agafar el son? A continuació repassarem algunes aromes que ens poden ajudar a combatre l’insomni.

Aromes claus per a agafar el son

La lavanda. Aquesta planta medicinal, rica en molècules calmants, sedants i relaxants, és eficaç per a agafar el son, com un gran actiu del sistema nerviós. Així, podrem descansar més profundament i sense interrupcions.

El gessamí. Alleujar l’ansietat és un dels grans beneficis de la flor de gessamí, ja que té l’eficàcia de l’efecte de certs somnífers.

El sàndal. Extret de la fusta, l’oli essencial d’aquesta planta té efectes molt beneficiosos per a combatre la depressió, l’estrès, la por i l’ansietat. Així el cervell es relaxa, una condició indispensable per a descansar bé.

La flor del taronger. L’oli de flor del taronger contribueix a ampliar les contraccions de miocardi i les palpitacions, instaurant una sensació de relaxació.

La mandarina i la taronja. Encara que la seva olor sembla que sempre ens persegueixi, els olis essencials d’aquests cítrics són molt recomanables per a relaxar el cos i la ment i poder descansar bé.

Per bellezaactiva.com / AMIC

Switch to mobile version