Autor Ensenyament
16 Agost 2019 a 12:00

Futurs mestres aprenen a treballar la resolució de conflictes amb titelles

Amb l’especialista britànica, Cariad Astles

Resolució conflictes amb titelles// Foto: UManresa

Resolució conflictes amb titelles// Foto: UManresa

La professora especialista en teatre de titelles aplicades a temes de pau i de resolució de conflictes, Cariad Astles, ha ofert un taller a estudiants del primer curs del grau en Mestre en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials del campus Manresa de la UVic-UCC. Durant la sessió, de dues hores de durada, Astles va impartir una masterclass pràctica d’elaboració de titelles, tècniques per donar vida a cada personatge i com utilitzar titelles i el teatre social per avançar en la resolució de conflictes.

Aquesta professora britànica exerceix com a docent a la Universitat d’Exeter, a Anglaterra, i és membre de l’Associació internacional de titelles UNIMA, dins la qual forma part de la comissió de recerca i de cooperació. La seva expertesa i reconeixement internacional en aquest àmbit l’han portat a oferir formacions a diversos països d’Europa, Amèrica del Sud, Àsia i Austràlia.

Segons la docent dels estudis d’Educació Infantil d’UManresa i professora de l’assignatura Psicologia del Desenvolupament, Carme Bosch, l’experiència per als estudiants d’Educació Infantil “ha estat inèdita, d’un gran valor educatiu i de gran utilitat per als futurs i futures mestres, que podran aplicar a les aules d’educació infantil”.

Switch to mobile version