Autor Articles i estudis
10 Agost 2019 a 12:00

Repara la teva pell després del sol

Aftersun després del sol// Foto: Etam bellezaactiva

Aftersun després del sol// Foto: Etam bellezaactiva

Coneixes el seu nom, però potser no coneixes tots els seus beneficis. I és que l’aftersun és un producte fonamental i insubstituïble en la nostra rutina solar, perquè repara la pell exposada a la radiació, ajudant la seva regeneració i garantint la hidratació cutània. És el premi que es mereix la teva pell després de la platja o la piscina, però en cap cas és un substitut dels fotoprotectors, sinó un complement. I si no em poso crema, puc confiar en l’aftersun? ERROR. No et perdis aquest article sobre el cosmètic estrella de l’estiu: l’aftersun. Et descobrim els seus beneficis i et donem recomanacions.


Per què usar un “aftersun”?

Potser penses que qualsevol cosmètic corporal hidratant pot substituir a un ‘aftersun’ però no és així. Aquest cosmètic estival té molts més beneficis, gràcies a la seva formulació específica per a la pell exposada a la radiació solar. Aquí et presentem els quatre beneficis de l’aftersun:

– Descendeix la temperatura de la teva pell i la plena de frescor. La pell exposada a la radiació solar presenta una temperatura elevada, que és fonamental baixar, així que el primer que ens proporciona un aftersun és una deliciosa frescor. Aquest cosmètic descendeix la temperatura interna i externa de la pell, alhora que calma la picor i l’afectació cutània produïda per l’excés de l’exposició solar. Si guardes l’aftersun en un lloc refrigerat, aconseguiràs augmentar la sensació de frescor.

– Escac i mat al fotoenvelliment. La radiació solar és un dels grans motors de l’envelliment cutani prematur, així que no és d’estranyar que les pells que han rebut l’impacte dels raigs solars de forma habitual presentin taques, flaccidesa i arrugues. Per a neutralitzar el mal provocat per la radiació, que ha arribat a l’ADN de les cèl·lules de la pell, s’utilitzen productes hidratants amb antioxidants com les vitamines A, C i E. Els olis antiedat, de fruits com l’ametlla dolça o l’alvocat, són molt útils per a combatre el procés.

– Plus d’hidratació, per a aconseguir una pell lliure de tibantor. La pell exposada a la radiació solar experimenta una important pèrdua d’aigua que es manifesta amb tibantor i una aparença apagada i fràgil. Per a enfortir els vincles de l’elastina i les fibres de col·lagen, tingues a mà ingredients calmants i hidratants que combatin l’oxidació, com l’àloe vera o la calèndula. Així, la pell del teu cos estarà enriquida i enfortida, i no sofrirà una descamació.

– Garanteix un bronzejat saludable. Com hem comentat en moltes ocasions, assegurar-se que la pell estigui ben hidratada i enfortida és fonamental per a lluir un bronzejat saludable i permanent. L’efecte daurat només romandrà en la pell durant temps si aquesta no és fràgil.

Per bellezaactiva.com / AMIC

Switch to mobile version