Autor La recepta
7 Novembre 2019 a 12:00

Moniatos al forn

Moniatos al forn// Foto: dlcocinaygastronomia

Moniatos al forn// Foto: dlcocinaygastronomia

Ingredients 2pax:

• 2 moniatos mitjans
• Paper d’alumini

Preparació:

Els passem per aigua i els rentem per netejar de qualsevol brutícia.

A continuació els emboliquem en paper d’alumini i els introduïm a la safata del forn perquè es vagin rostint, el forn prèviament preescalfat a 170 º C, amb calor dalt i baix, durant 35 minuts.

Passat aquest temps, els traiem del paper d’alumini i introduïm novament al forn, deixant-los 10 minuts més (aprox.) Perquè es dauri una mica la pell. Els moniatos estaran al punt quan, en punxar-los amb un ganivet, aquest es clavi amb facilitat; si un cop passat el temps notem que es resisteix, els deixem rostint-se un temps extra, segons vegem necessari (diferents mides de moniato faran variar el temps de cocció, així com temperatures més baixes faran que s’hagi de allargar aquest).

Autor:dlcocinaygastronomia.com

Switch to mobile version